Németh Bútor

galéria  konyhák

Lélekből született alkotások a Megrendelő igényeire szabva

Konyhák

A konyha ma már többet jelent, mint egy egyszerű helyiséget, ahol főzünk. Különleges élettér, ahol kezdődik a nap a reggeli kávéval, teával. Alkotó tér, a családi tűz központja. Ezért nagyon fontos a megjelenése, ami az alapanyag kiválasztással kezdődik. Továbbá nagyon fontos tényezője a kinézetnek, hogy egy légtérben va- e a nappalival, vagy különálló helyet foglal el. Fontos figyelembe venni a tervezésnél, hogy mekkora igénybevételnek lesz kitéve. Vannak e gyerekek a családban, ők milyen korúak. Milyen gyakran főznek és milyen típusú ételeket szeretnek főzni. Nagy igénybevétel esetén érdemes kombinálni a színeket, és esetleg alulra matt felületű bútorlapokat alkalmazni. A munkapult mindenképpen legyen matt!

Konyhabútor tervezés és kivitelezés folyamata:

Megbeszéljük elképzeléseit álmai konyhájáról, felmérjük, hogy konyhája milyen lehetőségeket rejt, milyen kialakítású konyhabútor illik bele. Az alaprajz alapján és a helyszíni felmérés során beszéljük meg a bútor főbb paramétereit, kialakításait. Így például a bútor alapanyagát, fióktípusát, fel illetve oldalra nyíló szerelvények pontos típusát és egyéb kiegészítőket. Ezután késztjük el az árajánlatot, és beszéljük meg a gyártási időt. Az anyagelőleg kifizetése után pedig elkezdődik a gyártás. A megbeszélt minőségben és határidőre elkészítjük a megálmodott bútort és a helyszínen ingyenesen beépítjük, előre egyeztet időpontban.

Álmai konyhájához igény szerint színes és egyszínű LED világítást is tervezünk. Az üveghátlap is nagyon divatos. Előnye a könnyű tisztántarthatóság és az elegancia. Ez utóbbi megoldást, csak gáz főzőlap esetén nem, ajánljuk.